TRABZON / ŞALPAZARI - Gökçeköy İlkokulu

Mrt

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı 1.Sınıfların Okuma Bayramı etkinliği düzenlendi. Öğrencilerimiz zorlu bir dönemin ardından okuma ve yazmayı başardılar.

Bu süreçte emeği geçen Nilüfer Bektaş Kara hocamıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Nilüfer hocamızın düzenlediği okuma bayramı öğrenci ve öğretmenlerimizin katılımıyla kutlandı.

Mrt

Şbt

Pandemi döneminde ilimizin ülkemizde ve dünyada tanıtımına katkı sağlamak amacıyla 16.02.2022-21.02.2022 tarihler arasında TRT OKUL "Köyüm, Okulum ve Yıldızlar" adlı program için TRT ekibi okulumuzda çekimler yaptı.

Şbt

Okulumuz öğrencilerinden Yusuf Topal, Saliha Topal ve Muhammed Ali Topal'ı evlerinde ziyaret ettik. Yusuf, Saliha ve Muhammed Al'nin durumlarıyla ilgili ailesiyle görüşme yapıldı.

Şbt

2.Dönem okulumuz eğitim öğretime başlamıştır. Öğrenciler on beş günlük dinlenmenin ardından okula dönmenin heyecanını yaşamaktadırlar.

Kas

Trabzon'un tarihi yerlerini ve kültürel değerlerini  tanımak amacıyla okulumuz 7.sınıf öğrencileriyle Kanuni Evi'ni ziyaret ettik.

Ekm

İngilizce sınıfımızın yenilenmesinde büyük katkısı olan İngilizce öğretmenimiz  Kübra Bekçi'ye teşekkür ediyoruz. Yeni eğitim öğretim yılında başarılar diliyoruz.